Kwaliteit

Bij Moowy ontwikkelen we onze producten in nauwe samenwerking met de leveranciers. Daarbij testen we alle producten zelf, voordat we ze in onze webshop aanbieden.

Onze producten

Onze producten hebben een unieke samenstelling en worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland. We testen de producten eerst in onze eigen tuin, voordat we ze online verkopen. Onze producten hebben een optimale werking en zijn gebruiksvriendelijk. Ons streven is dat iedereen een makkelijk te onderhouden, gezonde en vitale tuin moet kunnen hebben. De producten worden met dit doel voor ogen, geproduceerd en getest.

Daarbij verpakken we onze producten in stevige, hersluitbare verpakkingen zodat we een maximale houdbaarheid kunnen garanderen. De Moowy producten worden in België verpakt, in een sociale werkplaats. Hier helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ons met de productie.

Ervaring

Louis heeft al 15 jaar een passie voor gras en vele jaren ervaring op golfbanen. Wat als kind begon met een fascinatie voor gras op golfbanen en het helpen van papa met het grasmaaien, is later uitgegroeid tot deze passie. Na 12 jaar heeft hij zijn eerste bedrijf gestart met het helpen van mensen met een relatief groot gazon richting perfectie door persoonlijk advies. Maar hij wilde zijn passie met meer mensen delen en richtte samen met zijn broer Robert Moowy op. Samen hebben ze innovatieve producten en online advies samen gevoegd.

Advies

We willen iedereen helpen zijn of haar doelen met betrekking tot het gazon te bereiken. Dit doen we door zoveel mogelijk kennis en informatie te delen op een makkelijke en leerrijke manier. We delen de kennis door het maken van video’s, het schrijven van blogs en artikelen en natuurlijk onze duidelijke gazon FAQ, waar je op al je vragen wel een antwoord vindt. Staat je vraag of probleem er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Service

Het is voor ons van groot belang dat je ons kunt bereiken met vragen over je gazon, over het gebruik van onze producten of met vragen over je bestelling. Ons belangrijkste doel is iedereen te helpen met het verkrijgen van een groen en vitaal gazon. We zullen daarom altijd proberen een oplossing te vinden voor het probleem.

 

 

 

x
x