De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

RSS
De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf!  

 1. Paddenstoelen mes

Dit mesje is een ideaal cadeau voor paddenstoelen liefhebbers. Veel mensen die paddenstoelen in hun tuin vinden, weten niet dat ze geweldige gezondheidsvoordelen voor je gazon brengen! De paddenstoelen in je tuin laten groeien en leven is een goed idee omdat het de taak van schimmels in moeder natuur is om organisch materiaal af te breken. Voor degenen die minder enthousiast zijn over paddenstoelen als wij, is dit het perfecte cadeau! Wist je dat schimmels de enige soort microben zijn die hout kunnen afbreken?

 1. Gegraveerd tuingereedschap

Gepersonaliseerde geschenken zijn gedenkwaardig en zullen de persoon herinneren aan je attentheid elke keer dat ze het gereedschap in de tuin gebruiken! Hoe cool is deze gepersonaliseerde tuingereedschapset

 1. Tuinschort

Een tuinschort is een onmisbaar accessoire voor iemand die graag tijd doorbrengt in de tuin! Naast de functionaliteit zie je er ook nog eens uit als een professionele tuinman. Bij MOOWY zijn we grote fans! 

 

 1. Vuurkorf

Tijd doorbrengen in de tuin is wat we koesteren bij MOOWY. Normaal gesproken is de beste tijd om in de tuin te zijn overdag als de zon schijnt. Maar met een vuurkorf zoals deze, tover je de achtertuin eenvoudig om in een warme plek waar je 's avonds kunt zitten en genieten met een biertje of een glas likeur! Voor de tuinliefhebber is dit item een must have! Let op: Zorg ervoor dat je de vuurkorf op een veilige plek neerzet zodat hij je vers getrimde gazon niet verpest! 

 

 1. Gouden gieter

Deze gieter wordt niet alleen gebruikt voor het water geven aan de planten, maar ook om indruk te maken op de hele buurt. Wie wil er niet voor het gazon zorgen terwijl hij eruit ziet als een koning! 

 

 1. Tuin inspiratie boek

Er is altijd het idee geweest dat het geven van boeken als cadeau een beetje saai is. Bij MOOWY vinden we dat het geven van een boek een fantastisch cadeau is! Zeker als dit boek vol staat met tuininspiratie

 

 1. Gegraveerde tuinhandschoenen

Hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen? Dit is het perfecte cadeau voor iedereen met groene vingers!!! Ik bedoel, hoe cool zijn deze gepersonaliseerde tuinhandschoenen?

 

 1. Grondmeter (3-in-1)

De bodemmeter is ideaal voor degene die zijn gazonverbeteringen wil bijhouden. Met dit apparaat kunt u precies meten wat de zuurgraad van uw tuin is en wat u moet doen om het gezond te houden. Daarnaast kunt u de beste plek in uw tuin vinden om uw nieuwe planten te planten!   

 

 1. Beluchtingssandalen

Beluchtingssandalen zijn in feite schoenen met spikes aan de onderkant die helpen het gazon te beluchten terwijl je rond het gazon loopt om tuinwerkzaamheden te verrichten of te maaien. Het beluchten van het gazon is een essentieel onderdeel om het gazon in een goede conditie te houden.

 

 1. Bijenhotel

Onze bijen hebben te maken met een enorme crisis, het is nog rampzaliger dan de pandemie waar wij zelf in zitten. Zo zijn de bijen de laatste 60 jaar veel van hun natuurlijke habitat kwijtgeraakt. Daarnaast zijn ze massaal slachtoffer van bestrijdingsmiddelen. Met een bijenhotel kun je een deel van hun natuurlijke habitat herstellen en het Nederland weer laten bloeien! Oh, en ze zorgen ook nog geweldig voor je bloemen en planten!

Hopelijk maakt deze lijst met tuincadeaus het leven voor jou makkelijker wat betreft verjaardagscadeaus geven. Heb je het gevoel dat er een geweldig item ontbreekt in deze blog? Laat het ons weten en we zullen het opnemen in onze lijst. 

Als je vragen hebt, mail ons dan op Hello@moowy.be. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bedankt voor het lezen. 

Vorige post Volgende post

 • Louis Hooft
Reacties 0
Reageer
Naam*
E-mail*
Bericht *
* Verplichte Velden
x
x