• Zomers Groen Gazon

ADVIES

Wij hebben alle kennis in huis om te zorgen dat jij een gezond gazon krijgt. We hebben handige video’s, een gazon FAQ en duidelijke artikelen online staan ter ondersteuning.

 

KWALITEIT

Doordat we onze producten zelf ontwikkelen en produceren kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Onze producten zorgen ervoor dat je een vitaal gazon krijgt.

 

MAKKELIJK & SNEL

Bij ons kan je makkelijk en snel de juiste producten vinden en bestellen. Plaats je bestelling voor 21:00 uur en deze wordt de volgende dag al thuis bezorgd*. Bekijk onze verzend voorwaarden hier.

PERSOONLIJK

Geen enkel gazon is hetzelfde, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kan je altijd bij ons terecht met al je vragen, we helpen je graag verder.

Blog

De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

De 10 beste cadeaus voor in de tuin!

Zoals je natuurlijk weet, zijn we bij MOOWY tuin fanaten. In al ons enthousiasme hebben we de 10 beste cadeaus om aan je vrienden met een tuin te geven verzameld! Deze blog is perfect als je inspiratie nodig hebt voor het perfecte cadeau om aan een tuin fan te geven. Uiteraard mag je deze blog ook gebruiken om ideeën op te doen voor een cadeau aan jezelf! 
  • Louis Hooft
Regenwater opvangen en hergebruiken voor het gazon

Regenwater opvangen en hergebruiken voor het gazon

Deze blog gaat helemaal over het opvangen van regenwater en het onderzoeken van de voor- en nadelen van deze milieuvriendelijke manier om uw gazon er prachtig en groen uit te laten zien.

  • Louis Hooft
Je tuin sproeien: 10 tips

Je tuin sproeien: 10 tips

Een plant heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Hartstikke belangrijk dus! Daarom in deze blog: alles over je tuin sproeien. Want hoe lang sproei je, waarmee en hoe vaak? Hoe kun je water besparen? Waarop moet je letten in de zomer? En in de winter? Ik geef je 10 watertips.
  • Louis Hooft
Tips voor een koelere tuin: tegels eruit, planten erin!

Tips voor een koelere tuin: tegels eruit, planten erin!

Wist je dat het in betegelde tuinen tot wel zeven(!) graden warmer wordt dan bij hun beplante buren? Dit komt omdat tegels zonlicht niet doorlaten, maar reflecteren. Bekijk hier de tips voor een koelere tuin.
  • Louis Hooft
x
x